Suceava: A accidentat grav un minor şi apoi a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut aseară în comuna Baia, când Vasile M. de 20 de ani l-a accidentat cu autoutilitara pe minorul P.R. care stătea pe marginea drumului.

Întreaga scenă s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.00, pe DJ 209H, în timp ce Vasile M. de 20 de ani, din Baia, a pierdut controlul volanului în timp ce vroia să depăşească o altă maşină. „Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe o uliţă şi l-a accidentat grav pe minorul P.R. de 15 ani, localnic, care stătea pe marginea drumului”, au explicat reprezentanţii IPJ Suceava.

După ce a văzut ce a făcut, tânărul şofer a plecat de la locul faptei, fiind prins ulterior de către poliţişti în apropierea locuinţei situată la aproximativ un kilometru jumătate de locul accidentului.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,62 mg/l  alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai spus poliţiştii.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru „conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului producerii accidentului şi vătămare corporală din culpă”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite