Suceava: Bărbatul care a cerut şpagă pentru un judecător riscă 10 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava l-a trimis pe Nicolae Ciuvercă pe data de 7 iunie în judecată

Citiţi şi:

Suceava: Un bărbat din Vatra Moldoviţei a cerut 500 de euro pentru şpaga unui judecător

Suceveanul din Vatra Moldoviţei care pe data de 23 martie a cerut unui sucevean 500 de euro pentru a interveni pe lângă judecătorul care se ocupa de
dosarul său penal a fost trimis în judecată şi riscă închisoare de la 2 la 10 ani.

Acuzatul a luat de la Gavril Covalschi echivalentul sumei în lei şi  i-a promis acestuia că va pune o vorbă bună pentru el procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Acesta este cercetat cu dosar penal pentru săvârşirea unei infracţiuni de regim rutier, mai exact pentru că a fost prins beat la volan.

"Ţinând cont de pericolul social ridicat al faptei, care este de natură să discrediteze sau să creeze suspiciunea că unii magistraţi ar fi coruptibili şi că ar acţiona sub influenţa intervenţiei ce s-ar exercita asupra lor, inculpatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore la data de 23.03.2010. instanţa de judecată a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, fiind însă instituită obligarea acestuia de a nu părăsi localitatea", a declarat Luminiţa Leonte, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite