Suceava: Un bărbat din Vatra Moldoviţei a cerut 500 de euro pentru şpaga unui judecător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae C., în vârstă de 37 de ani din localitatea Vatra Moldoviţei  a fost arestat de poliţiştii suceveni pe 23 martie pentru trafic de influenţă.

Pe 23 martie, în urma unor activităţi desfăşurate de către lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava (DGA), în baza delegării primite de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorul din cadrul serviciului a dispus începerea urmăririi penale faţă de Nicoale C., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă şi a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.  Astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalului Sauceava cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de influenţă.

Procurorii DGA au început urmărirea penală după ce pe 22 martie un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, Gheorghe C. a declarat poliţiştilor că un individ care s-a prezentat simplu „Nelu” i-a pretins suma de 200 de euro şi 1.200 de lei, cu promisiunea că va interveni pe lângă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. Nelu i-a promis că judecătorii vor adopta o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care Gheorghe C., este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Plata şpăgii a avut loc în luna februarie, dar ulteriro Gheorghe C. a constata că este cercetat penal şi că Nelu nu l-a mai ajutat. Nicolae C. este cercetat de procurorii DGA pentru a descoperi întreaga activitate infracţională.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite