Suceava: Au dat o spargere de 18.000 lei la fostul sediu al unui service auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit poliţiştilor, persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere de la una din magazii, iar din interior au sustras zece motoare electrice trifazate, folosite la pompele de irigaţie, şi un compresor.

Ieri, în jurul orei 09.00, IPJ Suceava a fost sesizat despre faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns într-o magazie aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Suceava.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, Biroul investigaţii criminale, care a constatat că societatea respectivă a deţinut un service auto în municipiul Suceava, dar de aproximativ un an şi-a schimbat sediul, în acea locaţie rămânând doar câteva magazii în care erau depozitate diferite bunuri”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În  noaptea de 1-2 mai, persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere de la una din magazii, iar din interior au sustras zece motoare electrice trifazate, folosite la pompele de irigaţie, şi un compresor, valoarea prejudiciului fiind de circa 18.000 lei.

Potrivit poliţiştilor, unitatea era asigurată cu pază de către angajaţii unei societăţi de profil din Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Suceava: Spargere la o societate comercială

Accident rutier suspect, pe o stradă din municipiul Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite