Accident rutier suspect, pe o stradă din municipiul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 04.00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Cernăuţi din localitate, în dreptul unui imobil, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, la faţa locului au fost identificați Constantin H. în vârstă de 43 ani, Alexandru H., de 19 ani şi Andrei D., de 20 ani, toţi din municipiul Suceava și un autoturism ieşit în decor în partea din dreapta carosabilului având sensul de mers spre strada Traian Vuia.

Întrucât existau dubii privind conducătorul autoturismului din momentul impactului, iar la faţa locului a fost identificat un martor, care susţine faptul că şoferul vinovat este, fie Alexandru H., fie Andrei D., deoarece Constantin H. a sosit ulterior și a declarat faptul că el a condus autoturismul, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a celor trei persoane.

Rezultatul  a fost nul pentru Constantin H., 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Andrei D. și 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Alexandru H. Ulterior s-a procedat la conducerea celor trei persoane la Spitalul Judeţean Suceava, unde au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului, avarierea unui gard din plasă de sârmă pe o distanţă aproximativ de 1,5 metri şi a unui stâlp din beton pentru susţinerea liniei de telefon. Din accident nu au rezultat victime omeneşti. Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier - Poliţia Municipiului Suceava pentru stabilirea conducătorului auto vinovat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite