Suceava: Ajutoare pentru sinistraţii din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16 voluntari au distribuit pachete în valoare de 13.000 de lei

Citeşte şi Maraton de voluntariat pentru sinistraţii din Suceava şi Botoşani

Crucea Roşie  - Filiala Suceava şi Asociaţia Magistraţilor din România, voluntarii de la Crucea Roşie – Filiala Suceava au distribuit ajutoare sinistraţilor din Voievodeasa, comuna Suceviţa.

Voluntarii organizaţiei au adus aici 266 de pachete care conţin apă, ulei, zahăr, orez, zacuscă, conserve, detergent, paste şi pâine.

Reprezentanţii Asociaţiei Magistraţilor, împreună cu 16 voluntari ai Crucii Roşii, au distribuit personal aceste pachete, a căror valoare se ridică la 13.000 de lei. „Voluntarii au efectuat un transport cu ajutoare constând în conserve, apă şi pături, în valoare de aproximativ 2.500 de lei şi la Zamostea”, a declarat directorul Crucii Roşii Suceava, Corneliu Dediu.

Campania de ajutorare a persoanelor afectate de inundaţii din judeţ va continua şi zilele următoare, când voluntarii Crucea Roşie se vor deplasa şi în alte localităţi afectate de ploile din ultima perioadă.

Crucea Roşie lansează un apel către cei care pot sprijini familiile sinistrate.

Cei interesaţi în întrajutorarea persoanelor greu încercate de furia naturii pot face donaţii în contul RO60RNCB0244020411980001.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite