Suceava: Cinci moldoveni răniţi grav, din cauza vitezei excesive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul condus de Gheorghe Z., de 47 ani, din Republica Moldova, a părăsit carosabilul pe acostamentul din partea dreaptă, unde a intrat în coliziune frontală cu un stâlp.

Ieri, în jurul orei 23.00, pe DN 2, în afara localității Vadu Moldovei, a avut loc un grav accident de circulaţie.

Gheorghe Z., de 47 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autoturismul a părăsit carosabilul pe acostamentul din partea dreaptă, unde a intrat în coliziune frontală cu un stâlp. În autoturism se mai aflau opt pasageri.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerilor Maria V., de 30 ani, Zinaida J., de 33 ani, Tamara O., de 43 ani, Raisa G., de 55 ani, şi Timofei J., de 36 ani, toţi din Republica Moldova. J. I., de 10 ani, pasager în microbuz, a fost rănit uşor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sectorul de drum pe care s-a produs accidentul este în afara localității, carosabilul este din asfalt, în curbă deosebit de periculoasă, sensurile de deplasare sunt separate de marcaj longitudinal continuu, curba este semnalizată corespunzător cu indicatoare, iar pe suprafața carosabilului sunt aplicate marcaje rezonatoare”, a explicat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Citiţi şi: Accident spectaculos la Suceava! Un autobuz a intrat într-o farmacie (UPDATE, FOTO)

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite