Accident spectaculos la Suceava! Un autobuz a intrat într-o farmacie (UPDATE, FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a fost dus de urgenţă la Spitalul „Sf. Ioan“ din Suceava

Ora 19.30: Autobuzul se deplasa pe bulevardul George Enescu, dinspre stația Mărășești către complexul Dorna. Cu aproximativ 30 de metri înainte de intersecția semaforizată din zona Nordic, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar după care s-a lovit violent în vitrina unei farmacii.

La locul accidentului au sosite echipaje ale descarcerării și ambulanței, care au l-au scos din autobuz pe șoferul aflat în stare de inconștiență, transportându-l de urgență la Spitalul „Sf. Ioan“ din Suceava.

image
image

Șeful UPU a Spitalului Județean Suceava, medicul Liviu Cârlan a declarat că șoferul este stabil din punct de vedere medical și este conștient. „În acest moment i se fac o serie de teste pentru a stabili ce anume i-a provocat pierderea cunoștinței. Momentan pacientul este suspect de accident vascular cerebral însă nu putem da un diagnostic exact într-un timp atât de scurt“, a mai adăugat acesta.

image

Totul s-a întâmplat foarte repede. Când am văzut că autobuzul a ajuns pe trotuar m-am speriat foarte tare, nu știam ce se întâmplă. Am văzut că șoferul era aplecat spre partea dreaptă, după care ne-am lovit de zid“, a declarat Maria Duceac, pasageră în autobuz.

image

Ce pot să spun, este un accident nefericit. Șoferul s-a întors chiar astăzi la serviciu după două săptămâni de concediu de odihnă. Nimeni nu a știut că ar fi avut vreo problemă de sănătate, mai ales că atunci când a preluat mașina de la colegul său de pe celălalt schimb, i-a spus că se simte foarte bine. Tuturor angajaților noștri li se fac controale medicale la fiecare 12 luni și nu am avut nici o suspiciune în privința stării sale de sănătate“, ne-a declarat Darie Romaniuc, directorul TPL Suceava.

image

Șoferul autobuzului se numește Ion Rotariu, în vârstă de 56 de ani și este angajat al TPL Suceava de aproximativ cinci ani.

image

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, colonelul Ion Burlui a declarat că în momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau aproximativ 50 de pasageri însă nici unul dintre aceștia nu a fost rănit.„Din fericire, nici un pieton aflat în zonă sau în interiorul farmaciei nu a fost accidentat“, a adăugat acesta.

image

Ora 18.50: Un autobuz cu călători a intrat într-o farmacie din Suceava. Mai multe ambulanţe sunt la faţa locului.Accidentul s-a produs în cartierul George Enescu.

Pasagerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citiţi şi: Şoferul autobuzului TPL care s-a izbit în farmacia de la Nordic a suferit un accident vascular cerebral

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite