Suceava: A călcat cu tractorul două parapante pentru că aterizau pe lanul său de secară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prejudiciul cauzat prin distrugerea celor două parapante este de aproximativ 18.500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tractorist sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi distrugere.

În cursul zilei de ieri, lucrătorii Postului de poliţie Udeşti au fost sesizaţi de preşedintele unei asociaţii sportive de zbor cu parapanta din Suceava cu privire la faptul că un tractorist i-a distrus parapanta.

O echipă operativă din cadrul Biroului Poliţiei Rurale Suceava s-a deplasat la locul indicat de Ciprian P., preşedintele asociaţiei menţionate, şi anume dealul „Oadeci” din Udeşti. S-a constatat că în data de 9 mai între Primăria comunei Udeşti şi Ciprian P. a fost înregistrat un proces verbal prin care cel din urmă primea acordul administraţiei locale de a desfăşura activităţi sportive pe dealul ,,Oadeci”.
 
Astfel, ieri, pe la ora 12.30, Ciprian P. împreună cu Gabriel D. şi Aniela B. au efectuat zboruri cu parapanta pe dealul din Udeşti. „În jurul orei 15.30, în timp ce se aflau pe platoul dealului şi se pregăteau pentru un nou zbor, fiind ataşaţi de parapante, Ioan T., de 69 ani, din localitate, a venit  cu tractorul şi a trecut peste aripa parapantei  lui Ciprian P., după care a trecut peste parapanta lui Gabriel D. Parapanta lui Gabriel D. s-a agăţat de roţile autovehiculului, cel în cauză fiind târât circa 20 metri pe teren, după care a reuşit să deschidă centurile cu care era asigurat”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
 
Ioan T. a declarat poliţiştilor că a săvârşit această faptă întrucât, la aterizare, cei în cauză îi călcau şi-i distrugeau cultura de secară de pe terenul său, situat în apropierea dealului „Oadeci”.

Prejudiciul cauzat prin distrugerea celor două parapante este de aproximativ 18.500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de Ioan T. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Citiţi şi: Suceava: Incendiu la fabrica de textile a primarului din Rădăuţi

Suceava: Hoţi din case de vacanţe prinşi de poliţişti

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite