Suceava: 50 milioane de euro pentru modernizarea a şapte drumuri judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţia vizează modernizarea a o sută de kilometri de drumuri judeţene şi a circa o sută de kilometri de drumuri locale, în următorii trei ani.

Judeţul Suceava va beneficia de investiţii în infrastructură prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), ce vizează modernizarea a o sută de kilometri de drumuri judeţene şi a circa o sută de kilometri de drumuri locale.
 
Astfel, în următorii trei ani vor fi modernizate şapte drumuri judeţene, în valoare de 50 de milioane de euro. Este vorba despre drumul Câmpulung Moldovenesc-Stulpicani, care face legătura cu rezervaţia Codrii seculari de la Slătioara, drumul Mitocul Dragomirnei-Mănăstirea Dragomirnei, drumul Frasin-Ostra, două tronsoane de drum între Panaci şi Bilbor, care fac legătura între judeţul Suceava şi Harghita, drumul Coşna-Grădiniţa, ce face legătura între judeţul Suceava şi Bistriţa Năsăud şi drumul Suceava-Dolhasca pe o lungime de 39 de kilometri.

Citeşte şi: 350 de milioane de lei, bugetul Sucevei

Tot prin PNDI vor fi modernizate 131 de străzi din municipiul Rădăuţi, valoarea investiţiei fiind de zece milioane de euro, alte 32 de străzi în oraşul Liteni, 7 kilometri de drumuri locale în Broşteni, 5,8 km de drumuri locale în Frasin şi opt kilometri în Bogdăneşti.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că în prezent se lucrează la procedurile de licitaţie, astfel că anunţurile de licitaţie vor fi făcute publice peste două săptămâni.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite