Suceava: 183 de locuri de muncă disponibile la nivelul judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele interesate care doresc lista completă cu locurilor de muncă vacante  pentru săptămâna viitoare sunt aşteptate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava. 

Din cele 183 de locuri vacante la nivelul judeţului Suceava, până pe 18 martie, cele mai multe sunt pentru muncitori. Angajatorii caută  47 de muncitori necalificaţi pentru ambalarea produselor solide şi semisolide şi nouă pentru lucrări de zidărie. De asemeanea mai sunt căutate nouă persoane pentru lucrări de salubrizare, cinci confecţioneri-ansamblori articole textile, patru muncitori necalificaţi pentru spargerea şi tăierea materialelor de construcţii. Cei interesaţi mai pot găsi şase posturi de vânzător, cinci de asistent în relaţii publice şi comunicare, tot cinci de agent vânzări dar şi trei de agent comercial.

Pentru a vedea lista completă cu toate locurile de muncă vacante, cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava sau la telefon 0230/523.279, interior 104.

Citiţi şi: Suceava: Amenzi pentru patronii care ascund locurile de muncă vacante

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite