Suceava: Sute de locuinţe, pe întuneric din cauza inundaţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de locuinţe din 6 comune ale judeţului nu sunt alimentate la acest moment cu energie electrică, urmare a inundaţiilor.

Din cauza condiţiilor meteo defavorabile din  ultimele zile mai multe reţele de distribuţie a energiei electrice din judeţul Suceava au fost avariate. A fost afectată alimentarea cu energie electrica din mai multe localităţi, în principal din zonele Siret, Fălticeni, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Dărmăneşti.

Mai sunt nealimentate localităţi din comunele Brodina, Falcău, Costileva, Ulma, Nisipitu şi Dărmăneşti. Echipele de intervenţie ale EON Moldova au fost suplimentate şi au acţionat pe parcursul ultimelor două zile, în condiţii meteo dificile şi în zone unde accesul utilajelor şi materialelor necesare a fost îngreunat.

Citeşte şi:

Drumuri blocate, mii de suceveni evacuaţi şi sute de persoane izolate

Ialomiţa: Zona Feteşti evacuată


„E.ON Moldova Distribuţie îi asigură pe consumatorii afectaţi că a mobilizat toate resursele disponibile pentru remedierea avariilor si reluarea alimentării cu energie electrică în cel mai scurt timp posibil în zonele încă afectate”, declară purtătorul de cuvânt al Eon Moldova, Sorin Munteanu.


Acesta face un apel către populaţie, în cazul în care se confruntă cu probleme la reţeaua de energie electrică, să sesiseze acest lucru la numărul de telefon  0230 929.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite