Șoferul unui autocamion a murit după ce s-a răsturnat în albia unui pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au intervenit cu un excavator și un utilaj tip volă pentru a scoate trupul neînsuflețit al șoferului din cabina autocamionului. Autoturismul s-a răsturnat în albia pârâului Humorel, din comuna Mănăstirea Humorului, pe raza DJ 177.

Garda de intervenție Gura Humorului şi Detașamentul de pompieri Suceava au intervenit ieri seară, în jurul orei 19.00, cu un echipaj de descarcerare în localitatea Poiana Micului, în urma unei sesizări cu privire la producerea unui accident auto. Un autocamion s-a răsturnat în albia pârâului Humorel, din comuna Mănăstirea Humorului, pe raza DJ 177, iar la sosirea pompierilor șoferul, C. A, în vârstă de 61 de ani, era încarcerat în cabină.

Echipajele de intervenție au executat manevre de descarcerare, reușind să scoată trupul neinsuflețit al șoferului din cabina autocamionului, după care a fost predat organelor abilitate“, a precizat Florin Monoranu, reprezentantul ISU. Pompierii au folosit pentru executarea operațiunilor de descarcerare un excavator și un utilaj tip volă.

Misiunea s-a încheiat după o oră și jumătate.

Citiți și: Doi copii au murit în două accidente rutiere produse în aceeaşi zi în judeţ

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite