Doi copii au murit în accidente rutiere produse în aceeaşi zi în judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două fetiţe, una de 4 ani şi alta de 8 ani şi-au pierdut viaţa duminică seara călcate de maşini. Una era din municipiul Câmpulung Moldovenesc, localitate în care se produc foarte multe accidente în ultimul timp, iar cealaltă era din comuna Valea Moldovei.

Duminică seara, la ora 18.25, o fetiţă de patru ani din Câmpulung Moldovenesc, G. B., a încercat să traverseze strada principală din oraş, Calea Transilvaniei, prin loc nepermis. Ea era singură în acel moment. Un taxi din localitate a lovit-o mortal. Şoferul, Augustin E., de 32 de ani, are permis de conducere din anul 2008 şi nu consumase băuturi alcoolice înainte de producerea accidentului.

Câteva ore mai târziu, la ora 20.30, un alt copil de 8 ani din Valea Moldovei a fost ucis de un şofer beat chiar în curtea casei sale. Ioan C., de 42 de ani, din localitate a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat cu maşina în curtea în care se juca fetiţa, A.M., de 8 ani. Copila a fost lovită de autoturism şi a murit pe loc. Şoferul s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit destul de repede de poliţişti.

„El a fost reţinut pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accdidentului fără încuviinţarea poliţiei", a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite