Soacra preşedintelui, plânsă de întreaga familie Băsescu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu şi întreaga sa familie au ajuns sâmbătă dimineaţă la Suceava, iar în jurul prânzului au intrat în curtea bisericii unde va fi depusă Aurora Andruşca.

Şeful statului a venit la braţ cu soţia sa, Maria, iar în spatele lor păşeau Ioana şi Elena Băsescu, toţi îmbrăcaţi în haine cernite şi cu supărarea care li se putea citi pe feţe. În momentul în care Maria Băsescu s-a întâlnit cu sora ei, Stela Andruşca, cele două femei s-au îmbrăţişat şi au început să plângă.

A murit soacra lui Traian Băsescu

În lacrimi a izbucnit şi Elena Băsescu, care era extrem de apropiată de bunica ei, Aurora. Maşina firmei de servicii funerare care a adus sicriul cu corpul neînsufleţit al soacrei şefului statului a sosit în curtea Bisericii "Sf. Treime" din Burdujeni sat puţin după ora 12.00. Întreaga familie Băsescu a aşteptat afară maşina, pentru ca mai apoi să intre cu toţii în prăznicarul unde a fost depusă Aurora Andruşca.

image

Unul dintre cei mai afectaţi oameni era Gheorghe Andruşca (92 de ani), bărbatul cu care Aurora a împărţit bune şi rele aproximativ 60 de ani. Slujba religioasă a fost una destul de scurtă, dar sâmbătă, la ora 16.00, era programat un nou ritual religios, de această dată oficiat de ÎPS Pimen, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor.

Aurora Andruşcă: „o femeie cu frică de Dumnezeu“

Preşedintele Traian Băsescu nu a făcut nici o declaraţie, iar presa a fost rugată să stea după gardul bisericii pentru a nu perturba familia îndurerată.

Înmormântarea este programată duminică, începând cu ora 12.00, la cimitirul "Eternitatea" din Burdujeni sat.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite