Aurora Andruşca: „o femeie cu frică de Dumnezeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa din Burdujeni a socrilor lui Băsescu
Casa din Burdujeni a socrilor lui Băsescu

Aurora Andruşca, soacra preşedintelui Traian Băsescu, împlinise 83 de ani la începutul lunii martie.  Era căsătorită cu Gheorghe (92 de ani) de aproape 60 de ani şi locuiau într-o casă modestă în cartierul Burdujeni din Suceava.

Cei care o cunoşteau pe bătrână spun că aceasta era foarte atentă la suferinţele celor din jur. Mama Mariei Băsescu era cunoscută de apropiaţi ca un om cu credinţă în Dumnezeu.Vezi AICI ce spune preotul paroh care a cunoscut-o pe soacra lui Băsescu.

Aurora şi Gheorghe Andruşca Foto: http://roncea.ro

Nu-şi dorea decât „sănătate multă şi linişte". În ultimele zile s-a simţit rău din cauza problemelor cardiace. A ajuns la Spitalul Judeţean din Suceava de unde a fost transferată la Spitalul Universitar din Capitală.

A murit soacra lui Traian Băsescu

Familia Andruşca a ajuns în atenţia presei la începutul acestui an după ce pe în cartierul Burdujeni, pe strada din faţa casei lor, a fost montată o cameră de luat vederi.

Aurora Andruşca spunea atunci că nu ştie de ce au fost montate camere de supraveghere pe strada lor. „Noi suntem oameni oneşti şi nu avem nevoie să ne supravegheze cineva, nu ne e teamă“, a declarat atunci bătrâna pentru Libertatea.  

Potrivit autorităţilor locale, camerele de supraveghere au fost montate de Poliţia Primăriei în mai multe locuri din oraş şi aveau ca scop supravegherea zonelor cu risc de infracţionalitate.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite