Poliţia britanică a dezvăluit noi detalii în cazul suceveanului ucis la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Gabriel Pădureţ a plecat din România pentru că nu şi-a găsit de lucru
Bogdan Gabriel Pădureţ a plecat din România pentru că nu şi-a găsit de lucru

Poliţia britanică a prezentat vineri noi detalii în cazul asasinării românului Bogdan Gabriel Pădureţ, cunoscut drept Tony, care a fost împuşcat mortal în faţa locuinţei sale din Tillingbourne Gardens, Finchley, sâmbăta trecută.

Citeşte şi:

Tânăr sucevean ucis cu sânge rece într-un cartier londonez

Sucevean ucis cu sânge rece în faţa casei din Londra (UPDATE)

Bărbatul în vârstă de 29 de ani îşi terminase programul la clubul Mayfair din strada Dover, la 5.30 (7.30, ora României), şi a fost condus cu maşina acasă de un prieten, potrivit times-series.co.uk.

Poliţia crede că o motocicletă pe care se aflau două persoane a parcat la Tillingbourne Gardens cu câteva minute înaintea sosirii maşinii.

Când maşina s-a oprit, persoana de pe locul din spate al motocicletei a mers până la geamul maşinii din dreptul pasagerului, a scos un pistol şi l-a împuşcat pe Pădureţ de patru ori, apoi a alergat la motocicletă, care a plecat cu viteză.

Mama victimei, Mariana Pădureţ, a mers la Londra pentru a identifica trupul.

Detectivii Scotland Yard fac cercetări privind stilul de viaţă al lui Bogdan Pădureţ, pentru a încerca să găsească un eventual motiv al acestei crime. El era membru al clubului de sport David Lloyd din Finchley şi era descris drept un bărbat "muncitor şi foarte popular".

"Suntem foarte nerăbdători să vorbim cu oricine a văzut motocicleta, în special în zona Tillingbourne Gardens sau în zona străzii Dover", a declarat inspectorul şef Jacqueline Sebire, care conduce investigaţia.

"Ştim că atât şoferul cât şi pasagerul motocicletei erau îmbrăcaţi în negru, iar pasagerul ar fi putut purta o geacă cu o bandă reflectorizantă de-a lungul fermoarului", a adăugat inspectorul.

"Aceasta a fost o crimă plănuită, cu sânge rece. Pădureţ a fost fără îndoială vizat şi acum trebuie să stabilim de ce, pentru ca responsabilii să fie aduşi în justiţie", a conchis ea.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite