„Petru“ şi „Ştefan“ şi-au adjudecat cei mai valoroşi liceeni din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţa pe locurile puse la bătaie de liceele de top sucevene a făcut ca ultimele medii de admitere la cele mai căutate specializări să fie foarte mari, între 9,77 şi 9,05.

Candidaţii cu cele mai mari medii de admitere au optat şi au fost admişi la cele două licee de top, „Petru Rareş“ şi „Ştefan cel Mare“. Concurenţa pe locurile puse la bătaie de cele două colegii a făcut ca ultimele medii de admitere la cele mai căutate specializări să fie foarte mari, între 9,77 şi 9,05.
 
Cea mai mare ultimă medie de admitere, 9,77, s-a înregistrat la specializarea matematică-informatică bilingv-engleză, la Colegiul Naţional „Petru Rareş“ Suceava, urmată de ştiinţele naturii, unde ultimul candidat admis are media 9,60. La matematică-informatică bilingv-germană, acelaşi colegiu, s-a intrat cu medii de la 9,54 în sus, iar la matematică-informatică bilingv-engleză la Colegiul „Ştefan cel Mare“ ultima medie de admitere a fost 9,52. Pe lângă cele două specializări menţionate, candidaţii admiterii din acest an au concurat cu medii foarte mari şi la ştiinţe sociale.

În urma admiterii computerizate în liceele de stat, care a avut loc ieri, au rămas neocupate 1.119 locuri, cele mai multe la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza“, şi anume 144, urmat de Grupul Şcolar Dorna Candrenilor, cu 117 locuri neocupate, şi Colegiul Tehnic „Petru Muşat“ Suceava, unde au rămas vacante 111 locuri.

Candidaţii nerepartizaţi şi cei care nu au participat la prima etapă de admitere computerizată trebuie să completeze fişele de înscriere în perioada 14-19 iulie, urmând ca în data de 22 iulie să aibă loc a II-a repartizare computerizată pe locurile rămase vacante.

Citiţi şi: Admitere liceu 2011 Repartizarea locurilor în Suceava 1.119 locuri în liceele sucevene au rămas goale UPDATE

Suceava: Primii „boboci“, admişi la liceele vocaţionale

Elita absolvenţilor de gimnaziu din judeţul Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite