Peste 1.000 de locuri în liceele din Suceava, neocupate după a doua repartizare computerizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un singur candidat din cei 115 înscrişi, având media 5,22, nu a fost repartizat. Liceele pentru care au optat elevii din această a doua etapă a admiterii computerizate sunt colegiile tehnice din municipiul Suceava şi grupurile şcolare din Dolhasca, Liteni, Câmpulung, Solca şi Vicov.

Azi a avut loc cea de-a doua etapă a repartizării computerizate în liceele de stat. În judeţul Suceava s-au înscris 115 candidaţi, unul singur rămânând nerepartizat. Este vorba despre un absolvent al şcolii din Marginea care, deşi are media de admitere 5,22, nu a obţinut un loc la liceu, din cauza opţiunilor exprimate.

Ceilalţi 114 absolvenţi de gimnaziu au avut medii cuprinse între 8,15 şi 4,3 şi au ajuns elevi ai colegiilor tehnice din municipiul Suceava, dar şi ai grupurilor şcolare din Dolhasca, Liteni, Câmpulung, Solca şi Vicov, în funcţie de opţiune.

Astfel, au rămas neocupate 1.005 locuri în liceele din judeţ, cele mai multe fiind la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza“ Suceava, cu 127 locuri neocupate, Grupul Şcolar Agricol Dorna Candrenilor, cu 117 locuri vacante, Colegiul „Petru Muşat“, 93 locuri, şi Grupul Şcolar Cajvana, alte 85 locuri vacante.

Citiţi şi: Conturile liceelor din Suceava, golite de şcolarii dezertori

Admiterea la facultate 2011 în Suceava

Liceenii suceveni picaţi la Bac s-au înscris la şomaj

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite