Pensionarii suceveni au la dispoziţie 37 bilete de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul lunii ianuarie au fost depuse pentru tot anul acesta aproximativ 5.571 de cereri.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava eliberează începând de miercuri a doua serie de bilete de tratament pentru pensionari. „Pentru această serie au fost alocate instituţiei noastre un număr de 37 de bilete. Plecarea în staţiune se va face în intervalul 9 -12 aprilie. Listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe pagina de internet”, a precizat Camelia Chitul, şefa CJP Suceava.

Persoanele interesate trebuie să ştie că sunt disponibile 12 bilete pentru staţiunea 1 Mai, şapte pentru Nicolina şi şase pentru Amara. De asemenea mai sunt oferite câte două bilete pentru Buziaş, Covasna, Olăneşti, Pucioasa şi Sărata Monteoru şi câte un bilet pentru Geoagiu şi Moneasa.

Pensionarii care beneficiază de bilete de tratament trebuie vină la sediul CJP, unde vor prezinta biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, în dublu exemplar, buletinul şi cuponul de pensie aferent lunii februarie 2011. „La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului, sau în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procure autentificate", a mai precizat Camelia Chitul.
La CJP de la începutul lunii ianuarie au fost depuse pentru tot anul acesta aproximativ 5.571 de cereri şi numărul lor va mai creşte.

Citiţi şi: Bulgaria, destinaţia sucevenilor pentru Paşte

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite