FOTO UPDATE Ninsoarea a acoperit tot județul. Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada s-a depus peste Suceava
Zăpada s-a depus peste Suceava

Zăpada care a căzut azi-noapte peste județ a făcut ca toate drumurile să fie acoperite cu zăpadă frământată, semn că drumarii au fost luați din nou pe nepregătite.

UPDATE ora 11.40 Circulația se desfășoară în continuare în condiții de iarnă pe drumurile din județ. Noroc de temperaturile care cresc și încep să topească zăpada frământată de pe carosabil deoarece materialul antiderapant împrăștiat de drumari nu și-a făcut efectul imediat. Ninge și la această oră la Suceava. Șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum fără a fi dotați cu anvelope de iarnă, lanțuri, lopată și un sac de nisip.

Ninsoarea a adus bucurie iubitorilor sporturilor de iarnă. Se schiază pe pârtia Veverița din Vatra Dornei

Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Suceava. Șoferii conduc cu viteză redusă din cauza zăpezii care s-a așternut peste județ. Drumarii au intervenit azi-noapte cu 26 de utilaje și au împrăștiat material antiderapant.

La Rădăuţi ninge şi la această oră

Vezi aici imagini

În pasul Tihuța, spre Bistrița, circulația a fost blocată în această noapte din cauza mai multor mașini care au derapat. La Suceava ninge în continuare, zăpada măsurând până în această dimineață circa 20 centimetri.

Şoferii pot să afle starea drumurilor din Moldova, urmărind imaginile transmise live de camerele video montate în Moldova.

Accesează linkul pentru a vizualiza imaginile

     

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite