Mama care şi-a înjunghiat fiul de 12 ani rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Suceava a respins recursul Maricicăi Manolache, mama care şi-a înjunghiat fiul de 12 ani pentru că-i ceruse de mâncare. Femeia, deşi regretă cele întâmplate, va sta după gratii 29 de zile pentru rele tratamente aplicate minorului.

Maricica Manolache, din Sasca Mare, mama care şi-a înjunghiat copilul de 12 ani, fiind sub influenţa alcoolului, a înaintat recurs la decizia Judecătoriei Fălticeni. Tribunalul Suceava însă a respins ieri recursul, astfel că mama cuţitară va sta după gratii 29 de zile.

Tragicul eveniment a avut loc în seara de 7 august, în jurul orei 19.00. Mama, Nela Maricica Manolache, de 38 de ani, băuse câteva pahare şi a ridicat cuţitul asupra propriului copil când acesta îi ceruse ceva de mâncare. Femeia l-a înjunghiat pe fiul de 12 ani cu un cuţit de bucătărie în abdomen.
 
Minorul a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni, ca mai apoi să fie transferat la secţia Chirurgie Infantilă a Spitalului Judeţean Suceava. Potrivit medicilor, plaga nu a fost profundă, cam de 1 cm, şi nu a perforat peretele abdomenului astfel încât să-i pună viaţa în pericol.

A doua zi după eveniment, spre seară, instanţa a decis arestarea mamei pentru rele tratamente aplicate minorului. Recursul înaintat de aceasta a fost respins ieri.

Citiţi şi: Mama-cuţitară, trimisă 29 de zile după gratii

UPDATE Mama care şi-a înjunghiat copilul pentru că i-a cerut de mâncare, reținută de Poliția Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite