Judecarea extrădării lui Pușcașu, din nou amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Pușcașu s-a internat săptămâna trecută în Spitalul Județean de Urgență cu o problemă de spate, ieri medicii legiști suceveni au refuzat să se pronunțe dacă sănătatea acestuia este pusă în pericol în cazul extrădării.

Judecătorii Curții de Apel Suceava au amânat din nou judecarea mandatului european de extrădare pe numele lui Vasilică Pușcașu din cauză că legiștii suceveni au spus că nu sunt competenți să se pronunțe în privința sănătății suceveanului.

Astfel instanța a amânat termenul pentru 1 februarie, urmând ca Institutul de Medicină Legală Iași să se pronunțe dacă transportul lui Pușcașu în Austria îi va pune în pericol sănătatea.

Vezi și:

Afaceristul Vasile Pușcașu, săltat de mascați în baza unui mandat european de arestare

Afaceristul sucevean acuzat de jafuri cu mână armată în Austria, arestat la Bucureşti

Suceveanul este acuzat că pe 1 şi 7 aprilie 2005, împreună  cu o femeie rămasă deocamdată neidentificată, au pătruns în sediile a două bănci din localităţile Klagenfurt şi Leobersdorf. Aici i-au ameninţat pe angajaţi cu un pistol şi le-au cerut să predea toţi banii. În urma jafurilor, Vasilică Puşcaşu a plecat cu aproximativ 335.000 de euro.

Dacă în Austria este considerat un tâlhar periculos, în România acesta pozează într-un afacerist onest, având relaţii de afaceri inclusiv cu Primăria Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite