UPDATE Controale cu elicopterul în pădurile din Suceava în căutarea tăietorilor ilegali de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din zona Câmpulung Moldovenesc, în apropiere de Munţii Rărău
Imagine din zona Câmpulung Moldovenesc, în apropiere de Munţii Rărău

Controalele se desfăşoară simultan şi în judeţele Maramureş şi Neamţ, întreaga acţiune fiind coordonată de către reprezentanţii Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Update ora 09.55 Potrivit reprezentanţilor IGPR, echipele mixte de control sunt sprijinite din aer de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, care coordonează echipele de la sol.

În cadrul acţiunii, care se va finaliza la sfârşitul săptămânii, vor fi efectuate controale în fondul forestier, la ocoale silvice de stat şi private, precum şi la 11 depozite şi instalaţii de material lemnos, în vederea verificării legalităţii exploatării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, mai precizează reprezentanţii IGPR.

Braconierii silvici din Neamţ, căutaţi cu elicopterul de poliţişti

O echipă de poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Suceava efectuează chiar acum controale în zona de munte a judeţului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, Suceava controale sunt coordonate de reprezentanţi ai IGPR, fiind efectuate simultan şi în judeţele Maramureş şi Neamţ.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite