Consilierul din Grămești și bazarista suceveană, reținuți pentru contrabandă cu țigări, au fost eliberați

0
Publicat:
Ultima actualizare:
20 de persoane din Suceava și Roman au fost săltate de acasă miercuri dimineață de către mascați. Foto arhivă
20 de persoane din Suceava și Roman au fost săltate de acasă miercuri dimineață de către mascați. Foto arhivă

Magistrații nemțeni le-au respins procurorilor DIICOT cererea de arestare preventivă în cazul celor opt persoane reținute miercuri în urma perchezițiilor din Roman și Suceava.

Din cele 20 de persoane ridicate miercuri dimineață de către procurorii DIICOT Neamț în urma perchezițiilor, pentru opt procurorii au cerut arestarea preventivă. Cu o oră înainte de expirarea mandatului de reţinere, aseară, la ora 17.00, cele opt persoane inculpate pentru contrabandă cu ţigări au fost prezentate unui complet de judecată de la Tribunalul Neamţ.

Piatra Neamţ: Judecaţi cu uşile închise şi cu Salvarea la poarta Tribunalului

Printre aceştia s-au aflat și consilierul local al comunei Grămești, Vasile Emanuel Apetrei, suceveanca Titiana Asoficăi, cunoscută ca fiind comerciantă în Bazarul Suceava, dar și Gabriel Gherasim, poliţistul de la Ordine Publică din Roman și soţia sa, Mariana Gherasim, Ala Oţel, Mircea Peiu, Veasceslav Popov și Elena Topcii.

Suceava: Ales local implicat în contrabandă cu tutun

Aseară, în jurul orei 21.00, de magistraţii Tribunalului Neamţ, care au judecat cererea procurorului DIICOT de arestare preventivă i-au eliberat pe cei opt. „A fost respinsă cererea de arestare preventivă, s-a luat măsura obligării de a nu părăsi ţara pentru toţi cei opt inculpaţi“, a precizat judecătorul Iulian Mitrofan, purtător de cuvânt al Tribunalului Neamţ pentru reporterii Adevărul de seară Neamț.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite