Bătrână din judeţul Suceava, jefuită de 3.700 de lei într-un moment de neatenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei au intrat în curtea victimei sub pretextul că sunt interesate de cumpărarea de aparatură electronică şi maşini de scris vechi. Ulterior, profitând de neatenţia bătrânei, una dintre femei a intrat în bucătărie şi, dintr-o cutie de lemn, a sustras 150 de euro şi 3.100 lei.

Ieri, în jurul orei 10.00, cadrele Secţiei de Poliţie Mălini au fost sesizate de Aurica R., din comuna Cornu Luncii despre faptul că persoane necunoscute au sustras din locuinţa soacrei sale, Saveta R., de 71 de ani, 150 de euro şi 3.100 de lei.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că dimineaţa, în jurul orei 08.30, un grup de patru persoane necunoscute, format din doi bărbaţi şi două femei, s-a deplasat cu un autoturism în comuna Cornu Luncii, oprind în apropierea locuinţei părţii vătămate. Cele două femei au intrat în curte sub pretextul că sunt interesate de cumpărarea de aparatură electronică şi maşini de scris vechi“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava. Acestea s-au înţeles cu victima să plătească 100 de lei pentru o maşină de scris, iar în momentul când Saveta R. a intrat în casă pentru a schimba 200 de lei oferiţi de cele două femei, acestea au observat unde îşi ţinea bătrâna banii. Ulterior, profitând de neatenţia ei, una dintre femei a intrat în bucătărie şi, dintr-o cutie de lemn, a sustras 150 de euro şi 3.100 lei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Citiţi şi: De râsul lumii: Au spart o grădiniţă din judeţul Suceava şi au furat forfecuţe, cărţi şi CD-uri

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite