Avertizare de viscol, ninsoare și polei. Vezi aici starea drumurilor din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Inspectoratului de Situații de Urgență Suceava au transmis o avertizare de vreme rea de astăzi, începând cu ora 12.00.

Meteorologii anunță că în intervalul 20 ianuarie ora 12.00  - 21 ianuarie ora 10.00 va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări ce vor depăsi la rafală 90 km/oră, viscolind zăpada.

La această oră ninge slab la Vatra Dornei și izolat în restul județului. Șoferii trebuie să aibă grijă pe DN 18 km deoarece drumul este acoperit de zăpadă afânată de până la doi centimetri. Pe restul drumurilor sectoarele cu zăpadă alternează cu părți de carosabil umed.

Ninsoarea a adus bucurie iubitorilor sporturilor de iarnă. Se schiază pe pârtia Veverița din Vatra Dornei

14 utilaje au împrăștiat circa 200 tone de material antiderapant pe drumurile naționale din județ, iar la această oră 15 utilaje acționează pe drumurile naționale din județ. Cu toate acestea șoferii sunt sfătuiți să nu plece la drum fără cauciucuri de iarnă, lanțuri, lopată și un sac de nisip.

Şoferii pot să afle starea drumurilor din Moldova, urmărind imaginile transmise live de camerele video montate în Moldova.

Accesează linkul pentru a vizualiza imaginile

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite