Amenzi la Suceava pentru afişe electorale rupte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii suceveni au anunţat că sâmbătă, în mai multe localităţi din judeţ, au fost făcute sesizări privind distrugerea sau amplasarea ilegală de materiale electorale. Oamenii legii au aplicat două amenzi.

În comuna Voitinel, o persoană a fost amendată cu 1.000 de lei după ce a amplasat în apropiere de primăria din localitate un banner electoral. Sâmbătă, un sucevean de 40 de ani din localitatea Vama a fost sancţionat cu 500 de lei pentru că a rupt două afişe electorale de pe gardul unui consătean.

Un primar din Suceava, găsit în conflict de interese de ANI

Totodată, oamenii legii caută persoane care au furat din comuna Vultureşti un banner electoral. „Din cercetări a rezultat că bannerul a fost amplasat în ziua de 11.05.2012, fiind ancorat transversal peste DJ208C. Valoarea bannerului este de 350 lei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de «furt calificat», în vederea identificării autorilor“, au afirmat oamenii legii.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Suceava despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite