Agresorul tânărului handbalist sucevean a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Munga, arestat după scandalul din club
Aurel Munga, arestat după scandalul din club

Agresorul tânărului handbalist sucevean Beniamin Mircea Maruseac, care a fost înjunghiat sâmbătă noapte în barul Ranch, a fost arestat luni de judecătorii de la Tribunal pentru o perioadă de 29 de zile.

Aurel Munga, de 30 de ani, din Şcheia, este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, după ce medicii legişti au constatat că atacul său i-a pus viaţa în pericol sportivului legitimat la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Atât în faţa procurorilor, cât şi în faţa judecătorilor, Munga a susţinut că nu a făcut altceva decât să se apere, declarând că a fost atacat de mai mulţi prieteni ai lui Maruseac. Agresorul a recunoscut fapta şi a regretat cele întâmplate.

Scandal în club la Suceava! Adolescent înjunghiat în gât în timpul unei încăierări UPDATE

Scandalul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Club Ranch din municipiul Suceava. Potrivit primelor date ale anchetei, Beniamin Mircea Maruseac se afla la o masă cu trei prieteni, într-un separeu al localului, alături, la cealaltă masă, aflându-se un alt grup de tineri din comuna Şcheia, de etnie rromă, însoţiţi de patru femei. 

La un moment dat, un tânăr de 16 ani, aflat la masă cu victima, ar fi scuipat înspre cei de la masa alăturată, moment în care Aurel Munga a reacţionat violent. Mai întâi l-a lovit pe minorul de 16 ani, iar când Beniamin Maruseac a intervenit pentru a aplana conflictul, a scos un cuţit şi l-a lovit de două ori, o dată în gât şi a doua oară în ureche.

Decizia de arestare a lui Aurel Munga nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Suceava.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite