Scandal în club la Suceava! Adolescent înjunghiat în gât în timpul unei încăierări UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul Ranch din Suceava a fost închis din cauza bătăilor pe care "le-a găzduit": Obiectiv de Suceava
Clubul Ranch din Suceava a fost închis din cauza bătăilor pe care "le-a găzduit": Obiectiv de Suceava

Un tânăr de 18 ani, aflat într-un club din Suceava, a fost tăiat în zona gâtului şi a urechii de un alt client al localului. Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins duminică dimineaţă de poliţişti.

Ora 13.30 Tânărul înjunghiat este elev la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Beniamin Maruseac are două răni la gât şi ureche. "E un elev exemplar, nu mi-a lipsit de la antrenament decât de vreo două ori, dar motivat. E un tip liniştit, nu e conflictual", a declarat antrenorul Bogdan Macovei, citat de gsp.ro.

Tânărul a fost înjunghiat în zona gâtului şi urechii

Elevul înjunghiat în club Foto: Monitorul de Suceava

Scandalul a avut loc în clubul Ranch unde în primele zile după Paşti a mai avut loc o răfuială. Află AICI mai multe. Clubul a fost închis o perioadă din cauza scandalurilor.

Răfuială mafiotă într-un club din centrul Sucevei, cu pistoale, cuţite şi oameni băgaţi în spital

Ora 10.30 Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital după scandalul de sâmbătă noapte şi a fost băgat de urgenţă în sala de operaţie. Starea sa este stabilă după intervenţia medicilor. "Din informaţiile pe care le avem, tânărul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar acum starea sa este stabilă. În urma unei mobilizări a poliţiştilor, principalul suspect în acest caz a fost prins şi dus la audieri", a spus Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava.

Poliţiştii l-au prins pe agresor care are 30 de ani şi este din localitatea Şcheia. Agresorul a fost ridicat şi dus la audieri.

Bătăuşul din "Ranch" a fost dat în urmărire generală, clubul sucevean, închis de autorităţi

Tânărul înjunghiat în gât ar fi încercat să aplaneze un conflict izbucnit între prietenii săi şi un alt grup prezent în localul din Suceava. Potrivit oamenilor legii, sâmbătă seară, înainte de miezul nopţii, un grup format din patru tineri a mers într-un club, iar la masa alăturată s-au aşezat trei-patru tineri, împreună cu prietenele lor.

Un tânăr de 16 ani din primul grup ar fi scuipat ceea ce i-a iritat pe cei din cel de-al doilea grup, iar unul dintre aceştia, în vârstă de 30 de ani, l-a lovit pe adolescent. De la aceeaşi masă s-a ridicat elevul de la Liceul Sportiv care a încercat să aplaneze conflictul, iar cel în vârstă de 30 de ani l-a lovit cu un cuţit în zona gâtului.

Elevul a căzut, iar din cauza îmbulzelii grupul de tineri din care făcea parte şi agresorul a fugit din bar. Duminică, în jurul orei 10.00, agresorul a fost prins, iar fapta sa va fi încadrată, în funcţie de starea tânărului înjunghiat, ca vătămare corporală sau tentativă de omor.

Vom reveni cu amănunte

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite