Adolescent din Suceava prins în timp ce fura bani din bancomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a încercat să scoată dintr-un bancomat banii care au rămas blocaţi în urma unei tranzacţii făcute de o persoană, identificată ulterior ca fiind Maria I., de 59 de ani, din municipiul Suceava. Cătălin M., de 18 ani, din municipiul Suceava, a fost încătuşat de poliţişti.

Ieri, la ora 19.00, o patrulă mixtă poliţist - jandarm care efectua serviciul de patrulare în zona cartierului Zamca a prins în flagrant un tânăr ce încerca să sustragă dintr-un bancomat nişte bani care rămaseră blocaţi. Infractorul a fost imobilizat şi reţinut de agenţi, acesta recunoscând că amplasase un dispozitiv la acel bancomat pentru a face rost de bani.

Tânărul a încercat să scoată dintr-un bancomat banii care au rămas blocaţi în urma unei tranzacţii făcute de o persoană, identificată ulterior ca fiind Maria I., de 59 de ani, din municipiul Suceava. Patrula a procedat la imobilizarea şi reţinerea tânărului, care a fost identificat ca fiind  Cătălin M., de 18 ani, din municipiul Suceava, şi care a recunoscut că el a amplasat dispozitivul în cauză cu scopul de a face rost de bani“, a precizat Ionuţ Epureanu, inspector în cadrul IPJ Suceava.
  
Pe numele lui Cătălin M. a fost emisă o ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Citiţi şi: 7.500 de pachete de ţigări confiscate în judeţ

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite