7.500 de pachete de ţigări confiscate în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri după-amiază, la ora 16, poliţiştii de la Rutieră care efectuau un filtru, au observat că la vederea lor, un şofer virează brusc, intrând cu maşina pe un drum ce duce spre câmp. Agenţii au luat urma autoturismului înmatriculat în străinătate şi l-au găsit oprit şi abandonat.

Un tânăr din Vicovu de Sus se afla în apropiere. Întrebat fiind de poliţişti despre autoturismul respectiv, bărbatul a spus că el nu este proprietarul şi că se afla pur şi simplu în trecere pe acolo, neputându-le da nicio informaţie referitoare la şoferul care parcă intrase în pământ. În interiorul maşinii au fost găsite 5.000 de pachete de ţigări în valoare de 45.000 de lei.

Marfa a fost confiscată, iar autoturismul a fost reţinut la Poliţia din oraşul Solca. Tânărului care pretindea că nu are nicio legătură cu transportul, Constantin S., în vârstă de 33 de ani, i s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Şi în Cornu Luncii au fost descoperite 2.500 de pachete de ţigări, în valoare de 22.500 de lei, care au fost confiscate. Autoturismul în care a fost găsită marfa a fost reţinut la sediul Poliţiei din Fălticeni. Şoferul, Dorel C., în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie judecat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite