Slobozia: Băutura l-a băgat din nou în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împovărat de greutăţi, un băbat de 34 de ani şi-a înecat amarul în alcool. A uitat însă la al câtelea pahar trebuie să se oprească şi a ajuns la spital. Este pentru a patra oară când i se întîmplă.


De data aceasta, bărbatul a fost găsit zăcând de câţiva trecători, chiar în faţa birtului în care acesta a băut. Marele amator de alcool părea mort decât viu.

Speriaţi, oamenii au sunat de urgenţă la 112. O ambulanţă a venit imediat la faţa locului şi l-a transportat pe bărbatul de 34 de ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Medicii din cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor îl cunosc destul de bine. Este a patra oară, în decurs de câteva luni, când a ajuns la spital pentru că a băut fără să se mai oprească.

„I-am introdus o sondă nazogastrică pentru ca acesta să elimine tot conţinutul de alcool din stomac. După care i se vor administra perfuzii şi va fi internat pe secţia de neurologie“, a declarat dr. Sanda Hipner, medic UPU Slobozia.

Cinci zile în comă

În secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia se află un alt cetăţean care a avut probleme cu alcoolul. Bărbatul are 40 de ani şi este din comuna Perieţi. El a stat mai bine de cinci zile în comă după ce a dat pe gât mai multe pahare de băutură.

CITEŞTE ŞI: BĂTUT DE PRIETENUL DE PAHAR

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite