Slobozia: Bătut de prietenul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 de ani, din comuna ialomiţeană Luciu, a fost băgat în spital de un prieten, după o discuţie aprinsă, care, pe fondul consumului de alcool, a degenerat

Nelu Nica s-a întâlnit, miercuri seara, la cârciumă cu amicul său, Costel Chircea (28 de ani). După ce au dat pe gât câteva beri, Costel a început să îl înjure pe Nelu. „L-am întrebat «Ce ai, măi, cu mine, de mă înjuri? Ce ţi-am făcut?». Deranjat, probabil, de întrebările mele a sărit să mă bată“, povesteşte Nelu Nica.

Bărbatul de 46 de ani a fost răpus de o ploaie de pumni şi picioare. După ce l-a lăsat lat în faţa cârciumii, agresorul a luat-o la fugă. „Am avut noroc cu vânzătoarea de la bar. Femeia m-a ajutat să mă ridic de jos şi a sunat la Salvare“, îşi aminteşte victima de 46 de ani.

El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia. După ce a fost stabilizat la UPU, Nelu Nica a fost internat în secţia de Terapie Intensivă a unităţii spitaliceşti. „Avea mai multe contuzii în zona craniului şi leziuni în zona toracelului. Va sta în spital câteva săptămâni până când se va reface complet“, a declarat Viorel Cristea, asistent şef  UPU Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite