Slobozia: Scandalagiii din Bora nu au voie să părăsească localitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmare a conflictului din 16 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a propus instanţei arestarea preventivă a cinci dintre protagoniştii scandalului din cartierul Bora.

Instanţa a respins, însă, propunerea Parchetului şi a luat faţă de inculpaţi măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea. Parchetul a declarat recurs la soluţia instanţei.

Reamintim că în după-amiaza zilei de 15 mai, spiritele s-au încins în momentul în care 15 bărbaţi din familia Dincă, înarmaţi cu pietre şi răngi, au năvălit în casa familiei Mustafa, cu care se înrudesc. Agresorii au venit să-şi recupereze cu forţa o datorie mai veche.Victimele nu s-au lăsat nici ele mai prejos şi au sărit imediat la bătaie.

Locuinţa clanului Mustafa a fost complet devastată de agresori. Din dorinţa de a-şi recupera datoria, aceştia au distrus tot ce le-a picat la îndemână, după care conflictul s-a mutat în stradă. Aici, romii au declanşat un război în toată regula. Şi-au împărţit pumni, picioare şi şi-au smuls hainele de pe ei.

Reglare de conturi cu pietre şi răngi în cartierul Bora

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite