Slobozia: S-au afișat rezultatele la BAC! / Vezi aici notele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrele de examen sunt asaltate de copii şi părinţi, care îşi stăpânesc cu greu emoţiile.Cei peste 2.600 de ialomiţeni care au dat săptămâna aceasta probele scrise ale bacalaureatului aşteaptă acum cu sufletul la gură rezultatele examenului.

Află de aici cine din judeţ a luat cea mai mare notă la BAC şi cum a reuşit performanţa!

„Am venit de la zece la liceu, deşi ştiam că se afişează după ora două. Pur şi simplu nu mai puteam sta acasă“, recunoaște Oana Ciocanu (18 ani). Emoţiile cele mai mari le au părinţii care îşi doresc ce-i mai bun pentru odraslele lor. „Am venit împreună cu fiul meu pentru a-l susţine. Acesta este cel mai important examen din viaţă, acum îşi decide viitorul“, spune slobozeanca Elisabeta Niţă.

Constanţa: S-au afişat rezultatele la bac! / Vezi aici notele şi situaţia centralizată a elevilor
Constanţa: O singură medie de zece la examenul de bacalaureat

Mulţi dintre cei care aşteptau rezultatele au mărturist că vor să urmeze o facultate. „Este un tren pe care nu îl pot pierde. Vreau să dau la Academia de Poliţie“, mărturiseşte Geani Preda în timp ce îşi freacă mâinile de emoţie.

Elevii aşteaptă afişarea rezultatelor cu sufletul la gură şi speră într-o medie cât mai mare. Examenul de anul acesta a fost mai dificil, în opinia elevilor, din cauza faptului că a fost eliminat sportul, ca probă a bacalaureatului.

„Am emoţii mai mari decât am avut în sala de examen. Sunt nerăbdător să-mi văd media“, este emoționat Alin Ionescu care vrea să facă avocat.
Cei care nu sunt încă la centrul de examen pot vedea rezultatele bacalaureatului şi pe internet, la adresa http://bacalaureat.edu.ro/2010, iar cei nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii între orele 16:00 şi 20:00.

VEZI AICI NOTELE DE LA BACALAUREAT 2010!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite