Constanţa: S-au afişat rezultatele la bac! / Vezi aici notele şi situaţia centralizată a elevilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii constănţeni nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii până la ora 20.00, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 8 iulie.

UPDATE A expirat termenul pentru depunerea contestaţiilor la BAC. Sute de tineri s-au înghesuit să conteste notele primite, nemulţumiţi de rezultatele obţinute la probele bacalaureatului.Sunt nemulţumită de nota primită la limba română, am învăţat şi nu mi se pare normal să primesc un punctaj de 8.60“, a spus revoltată Andreea, elevă în clasa a XII-a.

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa spun că doar patru elevi au fost eliminaţi anul acesta de la examenul de Bacalaureat.
 „La probele din această sesiune au fost înscrişi 7.758 de elevi, iar procentul de prezentare a fost de 97.19 la sută“, a declarat Cristina Ivan, reprezentantul instituţiei.

Constanţa: O singură medie de zece la examenul de bacalaureat

Eleva perfectă a ratat cu 4 sutimi media zece

Procentul de promovabilitate este de aproape 79 la sută, iar autorităţile spun că cei mai mulţi dintre elevi (1.892) au obţinut medii cuprinse între nota 7 şi 7.79. Aproape 1.600 de absolvenţi de liceu au obţinut între 8 şi 8.99, iar peste 800 de elevi au trecut de emoţiile bacalaureatului cu note de peste 9.00. Un singur elev de clasa a doisprezecea a obţinut nota maximă la toate probele de anul acesta.

„Un procent de 21 la sută dintre elevii constănţeni au fost respinşi în sesiunea din această vară“, a completat Cristina Ivan.

În judeţul Constanţa, 7.000 de elevi au participat la probele examenului de bacalaureat. Elevii  care nu sunt mulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii tot astăzi, între orele 16.00 – 20.00.


Citeşte şi:
Luna înscrierilor la facultățile constănţene; la specializările de marină, primele probe
Călăraşi: S-au afișat rezultatele la Bac!
Slobozia: S-au afișat rezultatele la BAC! / Vezi aici notele

Rezultatele finale, după finalizarea contestaţiilor, vor fi afişate pe data de 8 iulie.
Tinerii care nu au reuşit să promoveze bacalaureatul, mai au o şansă în toamnă, în cadrul celei de-a doua sesiuni de examen.

VEZI AICI NOTELE DE LA BAC!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite