Slobozia: EXCLUSIV: Mădălina Manole a făcut reclamă la televizoarele Hermes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară“ Slobozia a reuşit în exclusivitate să stea de vorbă cu fostul miliardar Ilie Alexandru, fondatorul imperiului Hermes şi unul dintre prietenii regretatei soliste.

Mădălina Manole era artista lui preferată. Între două aglomerări, Bucureşti şi Constanţa, artista se refăcea în parcul de vacanţă de lângă Slobozia. „Am avut o relaţie aparte cu ea, pentru că ne-a făcut reclamă la televizoarele Hermes. Era nelipsită din parcul nostru de vacanţă“, spune fostul miliardar Ilie Alexandru, vizibil marcat de dispariţia artistei.

Mădălina Manole venea la zilele Hermesului, dar oprea de multe ori şi în drumul său către mare. La începutul anilor ’90,  celebritatea Mădălinei l-a determinat pe Ilie Alexandru să o coopteze în realizarea unui spot de promovare a televizoarelor Hermes, fabricate la Slobozia.

A dansat pe aceeaşi scenă cu Mădălina Manole

EXCLUSIV: S-a sinucis ieri ca Mădălina Manole, cu furadan

La doar câteva luni de la lansare, o echipă de profesionişti de la postul public de televiziune a realizat şi clipul publicitar în care apărea regretata artistă

„Reclama a fost filmată la fântâna de lângă hotelul Dallas de o echipă de profesionişti de la TVR“, spune Ilie Alexandru, care işi aminteşte că filmările au durat o zi întreagă.

Mădălina Manole a pus umărul la vânzarea celor peste 20.000 de televizoare Hermes produse la Slobozia. Ea a continuat să viziteze parcul de vacanţă până în 1996, an în care imperiul Hermes a început să se clatine.

CITIŢI ŞI:

Trofeul Tinereţii „Amara 2010“, premiu special „Mădălina Manole“

Mădălina Manole se caza în aceeaşi cameră (105) când venea la Hermes

Slobozia: Mădălina Manole vizita anual Hermesul

Mădălina Manole „cerea de fiecare dată sărmăluţe şi friptură de porc“

Melodiile Mădălinei Manole vor răsuna, în acest an, la Trpfeul Amara VIDEO

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

A cântat cu Mădălina Manole, cea care i-a marcat începuturile în muzică

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite