Identitatea tatălui gemenelor maicii starețe Sebastiana Gâtlan rămâne un mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Tăriceni, locul în care a izbucnit scandalul Foto: Click
Mănăstirea Tăriceni, locul în care a izbucnit scandalul Foto: Click

Cazul maicii starețe de la mânăstirea Tăriceni, care a adus pe lume două fetițe săptămâna trecută, la Spitalul Pantelimon din Capitală este departe de a fi deslușit. Identitatea bărbatului care a lăsat-o însărcinată este un mister pentru toată lumea.

La începutul acestei săptămâni, momentul în care a izbucnit întreg scandalul, s-au vehiculat informații referitoare la faptul că tatăl gemenelor stereței Sebastianei Gâtlan este un duhovnic din Ialomița. Acesta a fost identificat în persoana călugărului Antonie, de la mânăstirea Sfântul Gheorghe din Amara.

Paznicul este tatăl?

Astăzi de dimineață, tabloidul Click a dat publicității informații referitoare la faptul că tatăl micuțelor stareței de la Tăriceni este de fapt paznicul așezământului monahal, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

VEZI AICI CINE ESTE UNUL DIN PRESUPUȘII TAȚI AL COPILELOR

„Este posibil să îi ascundă identitate“


Cu toate acestea, unele fețe bisericești vorbesc despre faptul că există posibilitatea ca maica stareță Sebastiana să ascundă identitatea adevăratului tată al micuțelor sale.

„Este posibil să ascundă identitatea tatălui, pentru că, dacă este preot, el va fi exclus din viața monahală, iar astfel, nu ar mai avea cine să aibă grijă de ea“, a declarat preotul Gabriel Matcaș, liderul Sindicatelui „Solidaritatea“ al Preoților.

Se va face lumină în acest caz

În schimb, reprezentații Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au demarat o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația. Ei vor oferi tuturor informații concrete despre ceea ce s-a întâmplat în acest caz.

„Au  fost demarate cercetări canonicești și vom oferi un comunicat de presă cu privire la acest caz, după terminarea cercetărilor“, a declarat diaconul Silviu Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite