El este unul din presupușii tați al gemenelor maicii de la Tăriceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călugărul Antonie de la schitul Sfântul Gheorghe din Amara a fugit de ziarişti cu maşina
Călugărul Antonie de la schitul Sfântul Gheorghe din Amara a fugit de ziarişti cu maşina

Cazul şocant al maicii din Călăraşi care a adus pe lume două fetiţe este departe de a se fi rezolvat. Informaţiile referitoare la tatăl gemenelor scot la iveală faptul că acesta este duhovnicul Antonie, de la schitul Sfântul Gheorghe din localitatea Amara. Cu toate acestea, călugăriţa a negat faptul că tatăl copilelor sale este faţă bisericească.

Potrivit agenţiei de presă Mediafax, maica stareţă Sebastiana Gâtlan a rupt ieri tăcerea şi a vorbit despre întâmplările şocante ce planează asupra sa. De pe patul de spital, ea a trimis o scrisoare către reprezentaţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, prin care regretă ceea ce a făcut şi anunţă că va renunţa la viaţa monahală.

De asemenea, în rândurile scrise, maica a precizat şi faptul că tată gemenelor sale este un om simplu, nu un preot sau călugăr aşa cum s-a vehiculat.

IDENTITATEA TATĂLUI GEMENELOR MAICII STAREȚE SEBASTIANA ESTE UN MISTER

Anchetă la Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Reprezentanţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor vor să facă la rândul lor lumină în acest caz cutremurător. Ei vor face cercetări canoniceşti pentru a stabili cine se face vinovat.

„Vom face cercetări canoniceşti pentru a face lumină în acest caz. Vă vom anunţa printr-un comunicat de presă, ceea ce am constatat“, a declarat diaconu Silviu Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite