Iata ce îti trebuie pentru un pescuit de nota 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De cele mai multe ori, în loc sa se relaxeze, pescarii începatori se întorc acasa dezamagiti ca nu au dat gata captura cea mare. Pescarii cu experienta îi sfatuiesc pe amatori sa îsi potriveasca unditele si momelile în functie de tipul baltii unde merg si al pestelui pe care doresc sa îl prinda.

Ce poate fi mai frumos si mai relaxant decât un sfârsit de saptamâna petrecut pe malul baltii la pescuit? Aer curat, liniste, verdeata din belsug si, evident, foarte mult peste. 

Multi viseaza la asa ceva, însa putini sunt cei care pleaca la drum pregatiti pentru a prinde prada cea mare, aflata în adâncurile apelor.
Fie au uitat sa ia cu ei unditele potrivite, fie nu si-au pus în geanta cârligele care trebuie. Astfel, minivacanta de week-end poate deveni tensionata pentru unii pescari de ocazie.

Totusi, ca sa nu îsi strice cheful pescarii cu experienta vin cu sfaturi practice pentru cei amatori.  „Toata lumea stie ca la pescuit trebuie sa ai varga si momeala, însa acestea trebuie potrivite în functie de balta unde mergi si pestele care dore?ti sa-l prinzi“, sustine Gheorghe Stancu, pescar împatimit si gestionar al unui magazin de articole pentru pescuit din Fetesti.
Mai multe amanunte în saptamânalul ADS Slobozia de saptamâana aceasta!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite