Viceprimarul Slatinei, Dan Bălăşescu, nu-i mai vrea pe cei doi angajaţi cercetaţi de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi angajaţi ai Primăriei Slatina au apărut în faţa Comisiei de Disciplină a instituţiei unde lucrează şi aşteaptă cu înfrigurare verdictul acesteia în cursul săptămânii viitoare.

Situaţia celor doi angajaţi ai Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) din Primăria Slatina, anchetaţi de autorităţi pentru că ar face parte dintr-un grup infracţional, rămâne deocamdată incertă. Cei doi au apărut deja în faţa comisiei de disciplină a instituţiei unde îşi desfăşoară activitatea, dar aceasta nu şi-a formulat încă o concluzie.

 “Dacă au onoare, să demisioneze”

Viceprimarul Slatinei, Dan Bălăşescu, şi-a exprimat însă deja opinia faţă de acuzaţiile aduse celor doi angajaţi ai primăriei.“Personal, eu mi-am cam făcut o părere despre ce se întâmplă. Se pare că dovezile sunt destul de solide. Din câte am înţeles eu, Comisia de Disciplină în faţa căreia cei doi s-au prezentat nu a decis ce va face mai departe, abia zilele următoare se va hotărî. Eu cred că cei doi, dacă ar avea un strop de onoare, ruşine şi bun-simţ, ar trebui să îşi dea demisia”, a afirmat Bălăşescu.
Cei doi angajaţi ai DADPP Slatina, respectiv Marius Boştină (33 ani, consilier) şi Gheorghe Băltăreţu (62 ani, referent), sunt acuzaţi că au luat parte la furtul mai multor conducte din vechea reţea de alimentare cu apă a municipiului, conducte pe care, apoi, le vindeau prin alţi intermediari. Direcţia de Patrimoniu unde aceştia îşi desfăşoară activitatea are atribuţii pe linia conservării conductelor respective.

Cei doi funcţionari ai Primăriei Slatina, alături de ceilalţi şase bărbaţi din grup, au fost reţinuţi în primă fază pentru 24 de ore în data de 4 august şi eliberaţi a doua zi, la expirarea mandatului. Ei vor fi cercetaţi în stare de libertate. Membrii grupului sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare, abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri sub semnătură privată.


Citeşte AICI despre acuzaţiile aduse celor doi şi colegilor acestora !...

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite