Stănescu, printre preşedinţii de Consiliu Judeţean cel mai bine remuneraţi din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful judeţului Olt se află pe locul 7 în topul salariilor preşedinţilor de consilii judeţene şi printre cei cinci ale căror salarii au crescut în 2010 faţă de 2009.

4.643 de lei pe lună a încasat în 2009 preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. Deşi salariile bugetarilor au scăzut cu 25% anul trecut, cel al preşedintelui a crescut cu 4,3%, ajungând la 4841 de lei pe lună. Cu asemenea salariu, Stănescu este plasat într-un top realizat de econtext.ro pe locul 7 la nivel naţional, aflându-se printre cei cinci preşedinţi ale căror lefuri au înregistrat creşteri şi nu scăderi.

VEZI AICI TOPUL


Realizatorul topului precizează că a luat în calcul salariile nete, iar datele provin din declaraţiile de avere ale edililor locali.
Cel mai mare salariu lunar din ţară a fost încasat de către Lokodi Edita, şefa Consiliului Judeţean Mureş- 7.496 de lei în 2010 şi 7.963 lei în 2009. Pe ultimul loc în top se situează Liviu Rusu, preşedintele Consiliului Judeţean din Bistriţa Năsăud, care a încasat aproape jumătate din cât ia şefa Mureşului.

Darius Vâlcov, printre ultimii primari de municipii reşedinţă de judeţ din ţară

Vâlcov cu puterea, Stănescu şi cu averea

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite