Slatina: Medicul bătăuş nu s-a prezentat la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul a bătut-o pe femeie şi anul trecut
Medicul a bătut-o pe femeie şi anul trecut

Medicul stomatolog, Florin Anghelescu care şi-a bătut ieri asistenta gravidă în 4 luni nu s-a prezentat astăzi la audierea comisiei de disciplină de la Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Slatina.

NU RATA:

Un bărbat este pe moarte după ce a fost bătut cu bestialitate cu scaunul în cap

Patricia Ardeleanu lucrează ca asistentă la cabinetul stomatologic de stat din incinta Colegiului Naţional Ion Minulescu. Medicul Florin Anghelescu a lovit-o ieri după-amiază cu pumnul în faţă. ”Stăteam în cabinet şi îl aşteptam să vină. Deodată a intrat nervos pe uşă şi pur şi simplu mi-a dat un pumn în faţă. Am căzut pe jos după care au sărit băieţii de la firma de pază şi l-au ţinut”, a povestit asistenta.
Medicul nu s-a prezentat astăzi la sediul Primăriei Slatina la audierea  Comisiei pentru Disciplină din cadrul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Slatina. De ieri şi-a închis telefonul. Asistenta Patricia Ardelean a venit la comisie alături de soţul său şi a povestit cum a fost agresată de medic. Florin Anghelescu a bătut-o pe femeie şi anul trecut şi a fost amendat de poliţie

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite