Braşov: Un bărbat a murit după ce a fost bătut cu bestialitate cu scaunul în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool Foto: arhivă
Scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool Foto: arhivă

Incidentul s-a petrecut într-un restaurant din Făgăraş. În acestă dimineaţă agresorul a fost dus la Tribunalul Braşov sub acuzaţia de tentativă de omor. Rudele victimei au fost de acord să îi doneze organele, salvând trei vieţi.

Citeşte aici unde vor ajunge organele victimei

Anchetatorii spun că întreg scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Victima, Florin Beganu, de 40 de ani, s-a dus duminică, în restaurantul „Crama Domnească" din Făgăraş. Acolo se afla şi Emil Negrişoiu, de 35 de ani. După ce au băut câteva pahare în plus, cei doi s-au luat brusc la ceartă. În timpul altercaţiei, Negrişoiu a pus mâna pe scaun şi l-a lovit pe Florin Beganu de mai multe ori cu scaunul în zona capului. Victima a fost imediat transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Din păcate viaţa sa nu a mai putut fi salvată.

Noi am fost sesizaţi de-abia marţi de cele petrecute, de către fratele victimei. Iniţial am început cercetările sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală gravă. Raportul medico-legal a arătat că victimei i-au fost cauzate leziuni care i-au pus viaţa în pericol motiv pentru care s-a schimbat în cadrarea juridică a faptei în tentativă de omor", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

liviu naghi

În consecinţă, agresorul a fost reţinut de oamenii legii. „Astăzi a fost formulată, de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov propunere de arestare preventivă a inculpatului, care urmează a fi judecată, în această dimineaţă, la Tribunalul Braşov", a precizat procurorul Carmina Reit, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. Deşi bărbatul de 40 de ani a murit, procurorii au încadrat fapta ca tentativă de omor întrucât ordonanţa de reţinere a fost emisă ieri, la ora 14.00, când victima încă trăia, iar propunerea de arestare preventivă a fost făcută în baza ordonanţei de reţinere. 

carmina reit

Rudele lui Florin Beganu au fost de acord să-i doneze organele, reuşind să salveze trei vieţi.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite