Slatina: Scandalul de la Şcoala Leleasca s-a finalizat cu împăcarea. Directoarea şi învăţătoarea şi-au retras plângerile făcute la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-au adus acuzaţii grave şi s-au reclamat reciproc la poliţie, Carmen Stroe, directoarea Şcolii Generale cu clasele I-VIII din Leleasca, şi Mariana Vasilescu, învăţătoare la aceeaşi unitate şcolară, s-au împăcat.

Scandal la Şcoala Leleasca. O învăţătoare acuză directoarea că a muşcat-o şi a lovit-o

“În urma conflictului de la Şcoala Leleasca, trei inspector şcolari au mers la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat. Ancheta a durat de la ora 14.00 până la ora 18.45. S-au purtat discuţii cu părţile implicate în acest caz şi cu reprezentanţii Consiliului de Administraţie. Nu s-a luat nicio măsură împotriva celor două cadre didactice, întrucât acestea s-au împăcat”, a explicat Gabriela Constantinescu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

image

Cele două cadre didactice şi-au retras plângerile de la poliţie

Potrivit datelor anchetei, directoarea şi învăţătoarea din Leleasca şi-au retras plângerile făcute la poliţie. “Întrucât cele două părţi implicate în acest caz şi-au retras plângerile, dosarul întocmit de poliţie urmează să fie înaintat Parchetului cu propunere de neîncepere a urmăririi penale”, a explicat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Mariana Vasilescu a acuzat-o săptămâna trecută pe Carmen Stroe că a muşcat-o şi a îmbrâncit-o, chiar în unitatea de învăţământ. Cele două cadre didactice s-au certat după ce învăţătoarei i fost respinsă cererea de titularizare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite