Slatina: Asistenta bătută de medic, în pericol să-şi piardă copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia este sub tratament la spitalul din Slatina
Femeia este sub tratament la spitalul din Slatina

În timp ce medicul stomatolog Florin Anghelescu refuză să dea explicaţii în faţa anchetatorilor pentru gestul său, asistenta Patricia Ardeleanu s-a internat la secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean Slatina.

NU RATA:

Un bărbat este pe moarte după ce a fost bătut cu bestialitate cu scaunul în cap

După ce a fost bătută de medicul stomatolog, asistenta Patricia Ardeleanu a fost internată ieri după amiază. Aceasta  se află sub supravegherea medicilor ginecologi de la Spitalul Judeţean Slatina. „Femeia a fost internată ieri în spital cu diagnosticul «ameninţare de avort» şi se află sub tratament”, a spus Cristina Tihan, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Slatina. Asistenta risca să avorteze după ce a fost lovită de Anghelescu cu pumnul în figură şi în spate. „În funcţie de gravitatea loviturilor aistenta putea să piardă copilul pentru că sarcina este destul de avansată”, a declarat Ion Eremia, şeful secţiei de ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean. Internarea asistentei îl incriminează şi mai mult pe medic acesta riscând să i se întocmească dosar penal. „În funcţie de numărul de zile de spitalizare pe care victima agresată le va petrece în spital şi de gravitatea cazului, medicului îi va aplicată o sancţiune sau dosar penal”, a explicat comisar Claudia Radu, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

A dat cu picioarele în uşa cabinetului stomatologic de la spital

Medicul bătăuş, Florin Anghelescu este deja celebru în rândul cadrelor medicale din Slatina pentru că acesta a mai avut accese de furie chiar în incinta Spitalului Judeţean Slatina. „În urmă cu o lună de zile a venit la cabinetul de stomatologie din cadrul spitalului şi a dat cu piciorul în uşă. Din câte am înţeles de la cadrele medicale acesta era nervos că nu face gărzi la cabinetul de stomatologie”, ne-a declarat Damian Căleală, director administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducerea spitalului a depus plângere la poliţie şi ancheta este în curs de desfăşurare.
Medicul stomatolog care are cabinetul în incinta Colegiului Naţional „Ion Minulescu” a lovit-o acum două zile pe asistenta lui după ce a venit nervos la cabinet. Acesta i-a dat un pumn în faţă, iar femeia a căzut pe jos şi a mai primit o lovitură în spate. Asistenta a fost salvată de angajaţii firmei de pază care au intervenit la timp şi l-au ţinut pe agresor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite