Protecţia civilă din Mediaş: rugăm cetăţenii să nu intre în panică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele acestea în municipiul de pe malul Târnavei vor suna sirenele electrice şi electronice de alarmare a oraşului.

CITEŞTE ŞI:

Floarea Taropa, viceprimarul Mediaşului: un convoi de ajutoare va pleca imediat

Bani şi ajutoare de la credincioşii sibieni pentru sinistraţi

Peste 5.000 de turişti la Festivalul Mediaş Cetate Medievală (FOTO)

Protecţia Civilă a municipiului Mediaş efectuează verificarea sistemului de alarmare din localitate în perioada 12.07.2010 – 16.07.2010.

"Rugăm cetăţenii municipiului Mediaş  să nu intre în panică  atunci când aud semnalele sau mesajele de alarmare deoarece se execută verificarea sirenelor", au transmis reprezentanţii Protecţiei Civile.

Verificarea se va efectua prin pornirea sirenelor electrice şi electronice de alarmare.

„Având în vedre faptul că o parte din sirenele de alarmare s-au aflat pe teritoriul unor societăţi care şi-au încetat sau redus activitatea ori s-au desfiinţat, ca de exemplu: Geromed, Vitrometan, Centrala Termică Turda nr. 4, municipalitatea are în plan realizarea unui studiu de audibilitate pentru determinarea numărului de sirene, precum şi pentru modernizarea sistemului de alarmare. Scopul acestui studiu este aflarea numărului necesar de sirene, dar şi locul în care vor fi amplasate. Se intenţionează ca acestea să fie fi amplasate în principal de-a lungul râului Târnava Mare pentru  avertizarea în caz de inundaţie“, a declarat David Ioan din cadrul Compartimentul Protecţie Civilă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite