VIDEO Prefectul de Sibiu, instalat oficial de doi miniştri de la Bucureşti (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instalare prefect de Sibiu, Horaţiu Răcuciu
Instalare prefect de Sibiu, Horaţiu Răcuciu

Horaţiu Răcuciu, noul prefect al judeţului Sibiu, a fost instalat astăzi în funcţie de către ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, şi ministrul Economiei, Ion Ariton.

CITEŞTE ŞI:

Răcuciu a fost numit temporar prefect al Sibiului

Constantin Trihenea, fostul prefect de Sibiu, va fi numit director al Hidroelectrica de la 1 ianuarie

Horaţiu Răcuciu îi ia locul în această funcţie lui Constantin Trihenea, care a demisionat din funcţia de prefect de Sibiu pentru a deveni consilier al ministrului Economiei, Ion Ariton, pentru ca apoi să fie numit în funcţia de director al companiei Hidroelectrica.

“Este un moment important pentru judeţul Sibiu. Judeţul Sibiu trebuie să ducă mai departe anumite obiective începute de domnul ministru Ion Ariton şi de domnul Trihenea. Va trebui să duceţi mai departe procesul de descentralizare , este un obiectiv al nostru şi în calitate de ministru vă asigur de sprijinul nostru”, a declarat ministrul Igaş.

Instalare prefect de Sibiu, Horaţiu Răcuciu

De partea cealaltă, noul prefect al Sibiului s-a arătat încreyător în forţele proprii, precum şi în experienţa dobândită până acum, în ciuda faptului că are numai 31 de ani. “Sunt sigur că experienţa dobândită în administraţia publică locală şi cea centrală mă va ajuta la rezolvarea tuturor problemelor”, a spus Răcuciu.



Horaţiu-Dumitru Răcuciu este originar din localitatea Sălişte. Potrivit CV-ului său, Răcuciu a îndeplinit funcţia de director al OSIM din septembrie 2009.Înainte însă, a fost administrator public în cadrul primăriei oraşului Sălişte, consilier local şi secretar al aceleiaşi primării, dar a ocupat şi postul de consilier juridic în cadrul Prefecturii, între 2006 şi 2008.

Instalare prefect de Sibiu, Horaţiu Răcuciu

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite