Baschet: Darnell Clavon, dat afară de la CSU Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanul Darnell Clavon a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei de baschet masculin CSU Atlassib Sibiu şi a refuzat să rămână la echipă în postura de antrenor secund. Noul antrenoru principal este fostul director tehnic Mircea Vulc

CITIŢI ŞI:

Asesoft a bătut pe CSU Sibiu în deplasare cu 73-77

Sibiul a bătut pe Mobitelco Cluj la capătul unui meci dramatic

Clavon, fost jucător al clubului sibian, a fost demis după înfrângerea suferită sâmbătă pe teren propriu în faţa campionilor de la Asesoft Ploieşti, scor 73-77.

"În urma analizei ultimelor rezultate, cât şi a jocului prestat de echipă, Consiliul de Administraţie al echipei a decis numirea lui Mircea Vulc în funcţia de antrenor principal, până la finalul acestui sezon. În urma şedinţei s-a decis ca fostul antrenor principal, Darnell Clavon să ocupe, alături de Cătălin Vulc, funcţia de antrenor secund. În momentul în care decizia a fost anunţată jucătorilor, Clavon a decis că nu poate continua în noua postură şi ca urmare, a decis rezilierea contractului", se scrie într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului sibian.

Atlassib ocupă locul patru în clasamentul diviziei A cu 19 victorii şi 10 înfrângeri şi va juca în ultima etapă din sezonul regulat cu BCM Piteşti.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite